İBT WEB

Rize’deki her şiddetli yağış sonrasında olduğu gibi o şelale yine coştu

11.08.2020 - 10:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3379+ kez okundu.
 

Rize’deki her şiddetli yağış sonrasında olduğu gibi o şelale yine coştu

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde her şiddetli yağıştan sonra olduğu gibi ilçe belediye binasının hemen yanındaki şelale yine coştu. Çamlıhemşin İlçe Merkezi’nde belediye binası yanından akan şelalenin debisi yağışların ardından artarken, yaklaşık 100 metreden dökülen şelale korkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde her şiddetli yağıştan sonra olduğu gibi ilçe belediye binasının hemen yanındaki şelale yine coştu.
Çamlıhemşin İlçe Merkezi’nde belediye binası yanından akan şelalenin debisi yağışların ardından artarken, yaklaşık 100 metreden dökülen şelale korkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.