İBT WEB

Rögar kapakları artık daha güvenli

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.01.2022 - 16:17, Güncelleme: 05.01.2022 - 16:17 1883+ kez okundu.
 

Rögar kapakları artık daha güvenli

Rögar kapakları artık daha güvenli

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü aldığı yeni bir araç ile rögar kapaklarının oluşturduğu olumsuzluklara çözüm getirdi. Kent içindeki bazı noktalarda trafik konforunu etkileyen en büyük etkenlerden olan rögar kapakları, yol kotuna uygun hale getirildi. Araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve bulvarda bulunan seviyesi düşük rögar kapakları sorunu çözüldü. SASKİ bu soruna neşter vurdu. Rögar kapaklarını ve çukurları yeni teknoloji dairesel asfalt kesme makinesi ile keserek gerekli tamiratı yapan SASKİ, kod farkından dolayı asfalt farklılıklarını gidererek yoldaki konforsuzluğa son veriyor. DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞ SASKİ' nin bünyesine kattığı dairesel asfalt kesme makinesi ile ayrıca yapım aşamasında hem zamandan tasarruf ediliyor, hem de trafik yükü ağır olan yol, cadde ve bulvarlardaki işlemler kısa sürede tamamlanarak trafiğin aksamasına da izin verilmiyor. Son olarak yol kotuna göre ayarlanan yeni rögarlar sayesinde, araçlara daha güvenli sürüş sağlanıyor. Rögar kapaklarından dolayı yaşanan sorunların yeni sistem ile ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hem araç sürücülerimizden hem vatandaşlarımızdan şikayet alıyorduk. Dairesel asfalt kesme makinesi ile rögar kapakları ile yol arasındaki kot farkını ortadan kaldırdık. Belki küçük bir iş gibi görülebilir ama bu sorunun ortadan kaldırılması hem sürücülerimiz hem de vatandaşlarımız için büyük memnuniyet yarattı" dedi.  
Rögar kapakları artık daha güvenli

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğü aldığı yeni bir araç ile rögar kapaklarının oluşturduğu olumsuzluklara çözüm getirdi. Kent içindeki bazı noktalarda trafik konforunu etkileyen en büyük etkenlerden olan rögar kapakları, yol kotuna uygun hale getirildi. Araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve bulvarda bulunan seviyesi düşük rögar kapakları sorunu çözüldü. SASKİ bu soruna neşter vurdu. Rögar kapaklarını ve çukurları yeni teknoloji dairesel asfalt kesme makinesi ile keserek gerekli tamiratı yapan SASKİ, kod farkından dolayı asfalt farklılıklarını gidererek yoldaki konforsuzluğa son veriyor.
DAHA GÜVENLİ SÜRÜŞ
SASKİ' nin bünyesine kattığı dairesel asfalt kesme makinesi ile ayrıca yapım aşamasında hem zamandan tasarruf ediliyor, hem de trafik yükü ağır olan yol, cadde ve bulvarlardaki işlemler kısa sürede tamamlanarak trafiğin aksamasına da izin verilmiyor. Son olarak yol kotuna göre ayarlanan yeni rögarlar sayesinde, araçlara daha güvenli sürüş sağlanıyor. Rögar kapaklarından dolayı yaşanan sorunların yeni sistem ile ortadan kaldırıldığına dikkat çeken Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hem araç sürücülerimizden hem vatandaşlarımızdan şikayet alıyorduk. Dairesel asfalt kesme makinesi ile rögar kapakları ile yol arasındaki kot farkını ortadan kaldırdık. Belki küçük bir iş gibi görülebilir ama bu sorunun ortadan kaldırılması hem sürücülerimiz hem de vatandaşlarımız için büyük memnuniyet yarattı" dedi.
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.