İBT WEB

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Kimdir

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.10.2021 - 10:42, Güncelleme: 01.10.2021 - 10:42 1588+ kez okundu.
 

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk Kimdir

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi. Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile partisi arasında yapılan ittifak görüşmeleriyle gündeme gelen Asiltürk, zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Peki ölümüyle büyük üzüntü yaratan Oğuzhan Asiltürk kimdir? İşte merak edilen sorunun cevabı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sonrası zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında hayatını kaybetti. İTTİFAK GÖRÜŞMELERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ OĞUZHAN ASİLTÜRK KİMDİR? Bir dönem T.C. İçişleri ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak da görev yapan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 25 Mayıs 1935 tarihinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Malatya'da okuduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Asiltürk bir süre Serbest Müşavir Mühendislik yaptıktan sonra siyasete atıldı. EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYDI Siyasi kariyeri boyunca 14 ve 15. Dönem Ankara; 19, 20 ve 21. Dönem Malatya milletvekilliği ile İçişleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları yapan Oğuzhan Asiltürk evli ve dört çocuk babasıydı. Saadet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Asiltürk, 7 Ocak 2021'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı ilk görüşmeyle gündeme gelmiş ve "Saadet Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak" iddiaları ortaya atılmıştı. Asiltürk, son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi arasında yapılan ittifak görüşmeleriyle gündeme gelmişti. Peki Oğuzhan Asiltürk kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı.
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında yaşamını yitirdi. Son dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile partisi arasında yapılan ittifak görüşmeleriyle gündeme gelen Asiltürk, zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Peki ölümüyle büyük üzüntü yaratan Oğuzhan Asiltürk kimdir? İşte merak edilen sorunun cevabı. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs sonrası zatürreye bağlı gelişen nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 86 yaşında hayatını kaybetti. İTTİFAK GÖRÜŞMELERİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

OĞUZHAN ASİLTÜRK KİMDİR?

Bir dönem T.C. İçişleri ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak da görev yapan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, 25 Mayıs 1935 tarihinde dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi Malatya'da okuduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi'nden mezun olan Asiltürk bir süre Serbest Müşavir Mühendislik yaptıktan sonra siyasete atıldı. EVLİ VE 4 ÇOCUK BABASIYDI Siyasi kariyeri boyunca 14 ve 15. Dönem Ankara; 19, 20 ve 21. Dönem Malatya milletvekilliği ile İçişleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanlıkları yapan Oğuzhan Asiltürk evli ve dört çocuk babasıydı. Saadet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Asiltürk, 7 Ocak 2021'de Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı ilk görüşmeyle gündeme gelmiş ve "Saadet Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak" iddiaları ortaya atılmıştı. Asiltürk, son dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Saadet Partisi arasında yapılan ittifak görüşmeleriyle gündeme gelmişti. Peki Oğuzhan Asiltürk kimdir? İşte merak edilen sorunun yanıtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.