İBT WEB

Sağlık çalışanlarına ‘Hasta Hakları ve İletişim’ eğitimi verildi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2022 - 14:36, Güncelleme: 26.05.2022 - 14:32 3619+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanlarına ‘Hasta Hakları ve İletişim’ eğitimi verildi

Sağlık çalışanlarına ‘Hasta Hakları ve İletişim’ eğitimi verildi

Sağlık Bakanlığı Hasta Hakları Uygulamaları çerçevesinde Afyonkarahisar’daki kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görevlendirilmesi yapılan Hasta Hakları Birim Sorumlularına eğitim verildi. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından verilen eğitimin konusu, ‘Hasta Hakları ve İletişim’ oldu. Eğitimde, konusunda uzman hemşeri ve psikologlar tarafından ‘Hasta Başvuru Bildirim Sistemi (HBBS) kullanımı ve birimlerin işleyişi, hasta ve yakınları ile etkili iletişim ve beden dili ve stres ile baş etme yöntemleri’ eğitimleri verildi.Eğitim programı, katılımcı birim sorumlularının hastanelerin hasta hakları birimlerinde alacakları, birer günlük uygulamalı eğitim ile son bulacak.
Sağlık çalışanlarına ‘Hasta Hakları ve İletişim’ eğitimi verildi
Sağlık Bakanlığı Hasta Hakları Uygulamaları çerçevesinde Afyonkarahisar’daki kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görevlendirilmesi yapılan Hasta Hakları Birim Sorumlularına eğitim verildi. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından verilen eğitimin konusu, ‘Hasta Hakları ve İletişim’ oldu. Eğitimde, konusunda uzman hemşeri ve psikologlar tarafından ‘Hasta Başvuru Bildirim Sistemi (HBBS) kullanımı ve birimlerin işleyişi, hasta ve yakınları ile etkili iletişim ve beden dili ve stres ile baş etme yöntemleri’ eğitimleri verildi.
Eğitim programı, katılımcı birim sorumlularının hastanelerin hasta hakları birimlerinde alacakları, birer günlük uygulamalı eğitim ile son bulacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.