İBT WEB

Said Nursiyi anma etkinliği düzenlendi

Sanat (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.03.2021 - 16:41, Güncelleme: 25.03.2021 - 16:41 3703+ kez okundu.
 

Said Nursiyi anma etkinliği düzenlendi

Said Nursiyi anma etkinliği düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında vefatının 61’inci yıldönümü dolayısıyla Said Nursi'yi andı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın, düzenlediği vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mart Kültür-Sanat Takvimi gerçekleşen etkinliklerle devam ediyor. Bediüzzaman Said Nursi, vefatının 61’inci yıldönümü nedeniyle Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle anıldı. İstanbul İlim ve Kültür Vakfı’nın Bediüzzaman Said Nursi’nin yaşamının anlatıldığı ve 29 dakika süren sinevizyon gösterimiyle başlayan etkinlik, Süleyman Çetin, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Hatip Yıldız’ın Bediüzzaman Said Nursi’nin eserleri ve yaşamı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Programda Eymen Said ve ekibinin ilahiler seslendirdi. Anma etkinliği, Bediüzzaman Said Nursi’nin kendi elleriyle yazdığı eserler ve içeriklerinin yer aldığı serginin ziyaret edilmesiyle son buldu.
Said Nursiyi anma etkinliği düzenlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Mart Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında vefatının 61’inci yıldönümü dolayısıyla Said Nursi'yi andı.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın, düzenlediği vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mart Kültür-Sanat Takvimi gerçekleşen etkinliklerle devam ediyor.

Bediüzzaman Said Nursi, vefatının 61’inci yıldönümü nedeniyle Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikle anıldı.

İstanbul İlim ve Kültür Vakfı’nın Bediüzzaman Said Nursi’nin yaşamının anlatıldığı ve 29 dakika süren sinevizyon gösterimiyle başlayan etkinlik, Süleyman Çetin, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Hatip Yıldız’ın Bediüzzaman Said Nursi’nin eserleri ve yaşamı hakkında katılımcılara bilgi verdi. Programda Eymen Said ve ekibinin ilahiler seslendirdi.

Anma etkinliği, Bediüzzaman Said Nursi’nin kendi elleriyle yazdığı eserler ve içeriklerinin yer aldığı serginin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.