İBT WEB

Sakarya TEM Otoyolu’nda bayram trafiği

Genel 30.07.2020 - 08:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3504+ kez okundu.
 

Sakarya TEM Otoyolu’nda bayram trafiği

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yollara çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu Sakarya geçişi Ankara istikametinde yoğunluk oluşturdu. Kurban Bayramı’nı il dışında geçirmek isteyen vatandaşların yola çıkmaya başlaması ile TEM Otoyolu’nda zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu. TEM Otoyolu’nun Sakarya kesiminde de oluşan yoğunluk kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu. Otoyoldaki trafik yoğunluğunun gün içinde de devam etmesi bekleniyor.
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yollara çıkan vatandaşlar, TEM Otoyolu Sakarya geçişi Ankara istikametinde yoğunluk oluşturdu.
Kurban Bayramı’nı il dışında geçirmek isteyen vatandaşların yola çıkmaya başlaması ile TEM Otoyolu’nda zaman zaman trafik yoğunluğu oluştu. TEM Otoyolu’nun Sakarya kesiminde de oluşan yoğunluk kilometrelerce araç kuyruğuna neden oldu. Otoyoldaki trafik yoğunluğunun gün içinde de devam etmesi bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.