İBT WEB

Saklanan kayıp altınları kriminal polisi buldu

07.08.2020 - 11:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2809+ kez okundu.
 

Saklanan kayıp altınları kriminal polisi buldu

Bursa’da ev almak için biriktirdiği 60 altını koyduğu çantada bulamayan adam polis gidip ihbarda bulundu. Laptop çantasına sakladığı altınları olay yeri inceleme biriminde görevli polis memuru buldu. Olay, 1 ay önce merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat Kahraman ev almak için biriktirdiği altınlarını sakladığı yeri unutunca hırsızlık şüphesiyle Görükle Polis Merkez Amirliğine başvurdu. Ekipler hırsızlık şüphesi olduğu için eve Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırdı. Ekipler çantayı delil olarak alarak Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne götürdü. Laboratuvar kısmında görevli Polis memuru Serbülent B. ise altınların laptop çantasının içerisinde bulunan astara sıkıştığını fark ederek altınları bulmayı başardı. Kayıp altınlarının bulunduğu haberini alan Kahraman ise polis ekiplerine teşekkür ederek altınlarını aldı.
Bursa’da ev almak için biriktirdiği 60 altını koyduğu çantada bulamayan adam polis gidip ihbarda bulundu. Laptop çantasına sakladığı altınları olay yeri inceleme biriminde görevli polis memuru buldu.
Olay, 1 ay önce merkez Nilüfer İlçesi Görükle Mahallesinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Murat Kahraman ev almak için biriktirdiği altınlarını sakladığı yeri unutunca hırsızlık şüphesiyle Görükle Polis Merkez Amirliğine başvurdu. Ekipler hırsızlık şüphesi olduğu için eve Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırdı. Ekipler çantayı delil olarak alarak Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne götürdü.
Laboratuvar kısmında görevli Polis memuru Serbülent B. ise altınların laptop çantasının içerisinde bulunan astara sıkıştığını fark ederek altınları bulmayı başardı.
Kayıp altınlarının bulunduğu haberini alan Kahraman ise polis ekiplerine teşekkür ederek altınlarını aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.