İBT WEB

Salihli de Gasilhane Binası Hizmete Girdi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 07.01.2022 - 08:22, Güncelleme: 07.01.2022 - 08:22 1877+ kez okundu.
 

Salihli de Gasilhane Binası Hizmete Girdi

Salihli de Gasilhane Binası Hizmete Girdi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını ebediyete uğurlayan Salihlili vatandaşların daha huzurlu bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern gasilhane hizmet binasında yapım çalışmalarını tamamladı. Hizmete giren gasilhanede incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkan Gökhan Aslan, “Vatandaşlarımızın en acı gününde yanlarındayız. Burada daha ferah ve huzurlu hizmet almalarını amaçlıyoruz” dedi. Salihli’de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gasilhane hizmet binasında inşaat çalışmaları tamamlandı. Hizmete giren gasilhane binasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Mezarlıklar Bakım-Onarım Şube Müdürü Gözde Kuzu Koç ve Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Orçun Abalı incelemede bulundu. Vatandaşlara, en acılı günlerinde daha ferah ve huzurlu alanlar sunmayı amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, “Daha önce ilçemizde mezarlık hizmetlerinde cenaze yıkama işlemi mobil araç ile gerçekleşiyordu. Mevcuttaki alanın artık yetersiz gelmesi nedeniyle yapımına başladığımız modern gasilhane binamızda çalışmalarımızı tamamladık. Hizmete sunduğumuz gasilhane binamızda cenaze işlemleri artık daha sağlıklı bir şekilde yapılıyor” dedi.    
Salihli de Gasilhane Binası Hizmete Girdi


Manisa Büyükşehir Belediyesi, yakınlarını ebediyete uğurlayan Salihlili vatandaşların daha huzurlu bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabileceği modern gasilhane hizmet binasında yapım çalışmalarını tamamladı. Hizmete giren gasilhanede incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkan Gökhan Aslan, “Vatandaşlarımızın en acı gününde yanlarındayız. Burada daha ferah ve huzurlu hizmet almalarını amaçlıyoruz” dedi.
Salihli’de, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gasilhane hizmet binasında inşaat çalışmaları tamamlandı. Hizmete giren gasilhane binasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, Mezarlıklar Bakım-Onarım Şube Müdürü Gözde Kuzu Koç ve Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Orçun Abalı incelemede bulundu. Vatandaşlara, en acılı günlerinde daha ferah ve huzurlu alanlar sunmayı amaçladıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Gökhan Aslan, “Daha önce ilçemizde mezarlık hizmetlerinde cenaze yıkama işlemi mobil araç ile gerçekleşiyordu. Mevcuttaki alanın artık yetersiz gelmesi nedeniyle yapımına başladığımız modern gasilhane binamızda çalışmalarımızı tamamladık. Hizmete sunduğumuz gasilhane binamızda cenaze işlemleri artık daha sağlıklı bir şekilde yapılıyor” dedi.
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.