İBT WEB

Salihli İlçesi İçin Protokole İmzalar Atıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.03.2022 - 14:17, Güncelleme: 10.03.2022 - 14:17 1636+ kez okundu.
 

Salihli İlçesi İçin Protokole İmzalar Atıldı

Salihli İlçesi İçin Protokole İmzalar Atıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında yapılan protokol ile Salihli Belediyesi’ne 100 bin metrekarelik kilit parke verilmesi için imzalar atıldı.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Belediye Meclisi Toplantısı’nda Salihli Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında imzalanan protokol kapsamında Salihli Belediyesi’ne 100 bin metrekarelik kilit parke taşı verilmesi imza altına alındı. Protokol imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Salihli ilçesi Bahçeçik, Beylikli, Burhan, Çapaklı, Gebeş, Çaldır, Çelikli, Durasıllı, Dombaylı, Hacıhıdır, Hacıköseli, Kale, Kapancı, Kızılavlu, Kurttutan, Mersinli, Mersindere, Pazarköy, Poyraz, Poyrazdamları, Süleymaniye, Taytan ve Şirinyer mahallelerimizde yapılacak olan kilit parke döşemeleriyle ilgili Zeki Kayda başkanımızla ortak çalışmayla 100 bin metrekare kilit parke döşeme işi yapılacak. 100 bin metrekaresini Büyükşehir Belediyesi olarak taşı bizden, işçiliği Salihli Belediyesi’nden olmak üzere protokolü imza altına aldık. Salihli ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  
Salihli İlçesi İçin Protokole İmzalar Atıldı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında yapılan protokol ile Salihli Belediyesi’ne 100 bin metrekarelik kilit parke verilmesi için imzalar atıldı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Mart ayı Belediye Meclisi Toplantısı’nda Salihli Belediyesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi arasında protokol imzalandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda arasında imzalanan protokol kapsamında Salihli Belediyesi’ne 100 bin metrekarelik kilit parke taşı verilmesi imza altına alındı. Protokol imza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “ Salihli ilçesi Bahçeçik, Beylikli, Burhan, Çapaklı, Gebeş, Çaldır, Çelikli, Durasıllı, Dombaylı, Hacıhıdır, Hacıköseli, Kale, Kapancı, Kızılavlu, Kurttutan, Mersinli, Mersindere, Pazarköy, Poyraz, Poyrazdamları, Süleymaniye, Taytan ve Şirinyer mahallelerimizde yapılacak olan kilit parke döşemeleriyle ilgili Zeki Kayda başkanımızla ortak çalışmayla 100 bin metrekare kilit parke döşeme işi yapılacak. 100 bin metrekaresini Büyükşehir Belediyesi olarak taşı bizden, işçiliği Salihli Belediyesi’nden olmak üzere protokolü imza altına aldık. Salihli ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.