İBT WEB

Samandağ’da Hint keneviri ve esrar ele geçirildi

18.08.2020 - 11:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2507+ kez okundu.
 

Samandağ’da Hint keneviri ve esrar ele geçirildi

Hatay’ın Samandağ ilçesinde asayiş ekiplerinin operasyonunda 7 kök Hint keneviri ve 300 gram kubar esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretini engellemeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda G.M. isimli şahsın evinde yapılan aramada saksılar içerisine dikilmiş boyları 50 santim ila 2 buçuk metre arasında değişen 7 kök Hint keneviri ve gazete kağıtlarına sarılmış şekilde 300 kubar esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan G.M. hakkında adli işlem başlatıldı.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde asayiş ekiplerinin operasyonunda 7 kök Hint keneviri ve 300 gram kubar esrar ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ve ticaretini engellemeye yönelik gerçekleştirilen operasyonda G.M. isimli şahsın evinde yapılan aramada saksılar içerisine dikilmiş boyları 50 santim ila 2 buçuk metre arasında değişen 7 kök Hint keneviri ve gazete kağıtlarına sarılmış şekilde 300 kubar esrar ele geçirildi.
Gözaltına alınan G.M. hakkında adli işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.