İBT WEB

Samandağ’da örtü yangını korkuttu

09.10.2020 - 10:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2281+ kez okundu.
 

Samandağ’da örtü yangını korkuttu

Hatay’ın Samandağ ilçesinde örtü yangını kontrol altına alındı. Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Gözene Mahallesinde bulunan arazide henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Hatay’ın Samandağ ilçesinde örtü yangını kontrol altına alındı.
Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Gözene Mahallesinde bulunan arazide henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı.
Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin de destek verdiği yangın çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.