İBT WEB

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.05.2022 - 09:57, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:57 1559+ kez okundu.
 

Şampiyon Kupasına Kavuştu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Beysu Konya ile karşılaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Beysu Konya ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Manisa BBSK, kupasına kavuştu. Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa tarihinde çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TBL’de son hafta maçında Beysu Konya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç, Engin Altun, Orhan Haşim Elmalı da tribünde takip etti. Mücadele sonrasında kupa ve madalya seremonisi yapıldı. 2021-2022 sezonu TBL şampiyonu Manisa BBSK, teknik ve idari ekip ile oyuncuların sevinçleri görülmeye değerdi. Takım kaptanları Recep Doğrusöz ve Ercan Topcu’nun ellerinde yükselen kupa töreninin ardından çekilen hatıra fotoğraflarının sonrasında tören sona erdi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Beysu Konya ile karşılaştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nin son haftasında Beysu Konya ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Manisa BBSK, kupasına kavuştu. Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Manisa tarihinde çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TBL’de son hafta maçında Beysu Konya ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Aytaç, Engin Altun, Orhan Haşim Elmalı da tribünde takip etti. Mücadele sonrasında kupa ve madalya seremonisi yapıldı. 2021-2022 sezonu TBL şampiyonu Manisa BBSK, teknik ve idari ekip ile oyuncuların sevinçleri görülmeye değerdi. Takım kaptanları Recep Doğrusöz ve Ercan Topcu’nun ellerinde yükselen kupa töreninin ardından çekilen hatıra fotoğraflarının sonrasında tören sona erdi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.