İBT WEB

Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2022 - 16:50, Güncelleme: 28.12.2022 - 15:54 1475+ kez okundu.
 

Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi tutuklandı

Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi tutuklandı

Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un Bafra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda iki şahsın ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 4 adet kuru sıkıdan bozma olduğu değerlendirilen ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet 6136 SKM çerçevesine giren bıçak, 1 adet muşta, çok sayıda silah tamir malzemesi, çok sayıda tüfek parçası, çok sayıda kuru sıkı ve tabanca fişeği ele geçirildi.Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi tutuklandı
Samsun’da evlerinde silah ele geçen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Bafra ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri alınan istihbari bilgiler doğrultusunda iki şahsın ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 4 adet kuru sıkıdan bozma olduğu değerlendirilen ruhsatsız tabanca, 2 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet 6136 SKM çerçevesine giren bıçak, 1 adet muşta, çok sayıda silah tamir malzemesi, çok sayıda tüfek parçası, çok sayıda kuru sıkı ve tabanca fişeği ele geçirildi.
Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.