İBT WEB

Sanatçı Merve Özbey, Dörtyol’da konser verdi

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 10:37, Güncelleme: 19.12.2022 - 10:34 4430+ kez okundu.
 

Sanatçı Merve Özbey, Dörtyol’da konser verdi

Sanatçı Merve Özbey, Dörtyol’da konser verdi

Sanatçı Merve Özbey, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde konser verdi.Milli Mücadele’de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun 19 Aralık 1918’de Dörtyol’da atılışının 104. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle düzenlenen 8. İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinde sahne aldı. Özbey,festival alanında verdiği konser ile binlerce hayranı ile buluştu.Festival alanını dolduran hayranları ve kendisini dinlemeye gelenlerin yoğun alkış ve tezahüratları arasında sahneye çıkan Özbey söylediği sevilen şarkıları ile adeta konser alanını coşturdu.
Sanatçı Merve Özbey, Dörtyol’da konser verdi
Sanatçı Merve Özbey, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde konser verdi.
Milli Mücadele’de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun 19 Aralık 1918’de Dörtyol’da atılışının 104. yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle düzenlenen 8. İlk Kurşun Kültür Sanat ve Turunçgil Festivalinde sahne aldı. Özbey,festival alanında verdiği konser ile binlerce hayranı ile buluştu.
Festival alanını dolduran hayranları ve kendisini dinlemeye gelenlerin yoğun alkış ve tezahüratları arasında sahneye çıkan Özbey söylediği sevilen şarkıları ile adeta konser alanını coşturdu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.