İBT WEB

SANCAKTEPE DE YÜREKLERİ BURKAN OLAY

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.07.2021 - 10:08, Güncelleme: 14.07.2021 - 10:08 1485+ kez okundu.
 

SANCAKTEPE DE YÜREKLERİ BURKAN OLAY

Sancaktepe de eli silahlı bir şahıs annesine şiddet uyguladı

Sancaktepe'de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen silahlı bir şahıs iddiaya göre sokak ortasında annesini darp etti. ANNESİNİ YAKA PAÇA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTI Silahlı şahıs, kaldırımda oturan annesini yaka paça zorla götürmek isterken çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı. Olaya müdahale eden bir vatandaş ise saldırgan tarafından darp edildi. SİLAH ÇEKİP ÇEVREDEKİLERE SALDIRDI Silahlı şekilde sokak ortasında annesini ve vatandaşları darp etmeye çalışan şahıs, çevredeki insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Polis olay hakkında inceleme başlattı.
Sancaktepe de eli silahlı bir şahıs annesine şiddet uyguladı

Sancaktepe'de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlenemeyen silahlı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> silahlı bir şahıs iddiaya göre sokak ortasında annesini darp etti. ANNESİNİ YAKA PAÇA GÖTÜRMEYE ÇALIŞTI Silahlı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Silahlı şahıs, kaldırımda oturan annesini yaka paça zorla götürmek isterken çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etmeye çalıştı. Olaya müdahale eden bir vatandaş ise saldırgan tarafından darp edildi. SİLAH ÇEKİP ÇEVREDEKİLERE SALDIRDI Silahlı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Silahlı şekilde sokak ortasında annesini ve vatandaşları darp etmeye çalışan şahıs, çevredeki insanlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Polis olay hakkında inceleme başlattı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.