İBT WEB

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2022 - 09:49, Güncelleme: 14.12.2022 - 09:36 5804+ kez okundu.
 

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı

SANKO Üniversitesi ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı.Eğitimde iş birliği protokolü SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe arasında imzalandı.Prof. Dr. Dağlı, “Üniversitemizin sahip olduğu imkanlar doğrultusunda edinilen tecrübe ve bilginin paylaşılması noktasında bu tür iş birliklerini sürdürmek amacındayız” dedi.Protokolün her iki kurumun ortak projelerde yer alması adına önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Dağlı, “Bu vesile ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız protokolün hayırlı olsun” diye konuştu.İmza törenine, SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ile Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl da katıldı.
SANKO Üniversitesi ile Gaziantep MEM arasında iş birliği protokolü imzalandı
SANKO Üniversitesi ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitimde İş Birliği” protokolü imzalandı.
Eğitimde iş birliği protokolü SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe arasında imzalandı.
Prof. Dr. Dağlı, “Üniversitemizin sahip olduğu imkanlar doğrultusunda edinilen tecrübe ve bilginin paylaşılması noktasında bu tür iş birliklerini sürdürmek amacındayız” dedi.
Protokolün her iki kurumun ortak projelerde yer alması adına önemli bir adım olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Dağlı, “Bu vesile ile Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İmzaladığımız protokolün hayırlı olsun” diye konuştu.
İmza törenine, SANKO Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Metin Bayram, Genel Sekreter Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ile Tanıtım Ofisi Sorumlusu Sema Tavşancıl da katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.