İBT WEB

SANKON’dan AB Türkiye Delegasyon Başkanlığına ziyaret

Genel 08.05.2020 - 12:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2031+ kez okundu.
 

SANKON’dan AB Türkiye Delegasyon Başkanlığına ziyaret

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, yönetim kurulu ile birlikte Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger tarafından kabul edildi. SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu kabulde yapmış olduğu konuşmasında, “Öncelikle Türkiye ile Avrupa Devletleri arasındaki ekonomik, ticari, kültürel ve siyasal ilişkilere çok önem veriyoruz. Türk şirketleri olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecini destekliyoruz. Türkiye ile Avrupa devletleri arasındaki ekonomik, ticari, kültürel ve siyasal ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile işbirliği yapmaya hazırız” dedi. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sivil toplum kuruluşlarının bu sürece katkısı, bizleri memnun etmektedir” diye konuştu.
Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, yönetim kurulu ile birlikte Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, yönetim kurulu üyeleri ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger tarafından kabul edildi. SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu kabulde yapmış olduğu konuşmasında, “Öncelikle Türkiye ile Avrupa Devletleri arasındaki ekonomik, ticari, kültürel ve siyasal ilişkilere çok önem veriyoruz. Türk şirketleri olarak Türkiye’nin Avrupa Birliği sürecini destekliyoruz. Türkiye ile Avrupa devletleri arasındaki ekonomik, ticari, kültürel ve siyasal ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ile işbirliği yapmaya hazırız” dedi.
Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sivil toplum kuruluşlarının bu sürece katkısı, bizleri memnun etmektedir” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.