İBT WEB

Şanlıurfa’da 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.02.2021 - 13:08, Güncelleme: 16.02.2021 - 13:08 3077+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Şanlıurfa’da akaryakıt kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, akaryakıt kaçakçılarına yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında Haliliye ilçesindeki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında yapılan aramada, bir depo içerisinde 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ve akaryakıtın aktarılmasında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan bir şüpheli işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Şanlıurfa’da akaryakıt kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyonda 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, akaryakıt kaçakçılarına yönelik yürüttükleri çalışma kapsamında Haliliye ilçesindeki bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında yapılan aramada, bir depo içerisinde 12 bin 800 litre kaçak akaryakıt ve akaryakıtın aktarılmasında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan bir şüpheli işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.