İBT WEB

Şanlıurfa’da 700 bin lira değerinde gümrük kaçağı telefon ele geçirildi

06.10.2020 - 08:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3194+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da 700 bin lira değerinde gümrük kaçağı telefon ele geçirildi

ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir tırın yakıt deposunda gümrük kaçağı 414 adet cep telefonu ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Akçakale Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye geçiş yapan plakası ve sürücünün ismi açıklanmayan bir tırda şüphe üzerine arama yaptı. Tırda arama yapan ekipler, yakıt deposuna gizlenmiş 414 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi. Gözaltına alınan sürücü, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ele geçirilen 414 cep telefonu fiyatının 700 bin lira değerinde olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ŞANLIURFA (İHA) – Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir tırın yakıt deposunda gümrük kaçağı 414 adet cep telefonu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Akçakale Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekipleri, Suriye’den Türkiye’ye geçiş yapan plakası ve sürücünün ismi açıklanmayan bir tırda şüphe üzerine arama yaptı. Tırda arama yapan ekipler, yakıt deposuna gizlenmiş 414 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi. Gözaltına alınan sürücü, ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ele geçirilen 414 cep telefonu fiyatının 700 bin lira değerinde olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.