İBT WEB

Şanlıurfa’da kızıldan altın sarısına dönen ay hayran bıraktı

Genel 05.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3447+ kez okundu.
 

Şanlıurfa’da kızıldan altın sarısına dönen ay hayran bıraktı

Şanlıurfa’da kızıl renkte doğan ayın altın sarısına dönüşmesi görenleri hayran bıraktı. Şanlıurfa semalarında dün gece doğan ay, iki farklı renge büründü. Kızıl renkte doğan ay, kısa süre sonra altın sarısına dönüştü. Ayın renk değiştirmesi izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Ayın tarihi şehrin semalarında renk değiştirdiği o anlar kameralara yansıdı.
Şanlıurfa’da kızıl renkte doğan ayın altın sarısına dönüşmesi görenleri hayran bıraktı.
Şanlıurfa semalarında dün gece doğan ay, iki farklı renge büründü. Kızıl renkte doğan ay, kısa süre sonra altın sarısına dönüştü. Ayın renk değiştirmesi izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Ayın tarihi şehrin semalarında renk değiştirdiği o anlar kameralara yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.