İBT WEB

Şaphane MYO’ya yeni Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı açıldı

23.06.2020 - 07:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2135+ kez okundu.
 

Şaphane MYO’ya yeni Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı açıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphene Meslek Yüksekokuluna yeni “Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı açıldığı bildirildi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yeni açılan Şaphane Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı’na 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenci alımına izin verildi. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Özalp, yaptığı açıklamada, ’’Şaphane Meslek Yüksekokulumuza kazandırmış olduğumuz Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı’na YÖK tarafından öğrenci alımı (45 kontenjan) kabul edilmiştir. İş imkânları açısından önemli avantajlara sahip olan bu program mezunları, DGS ile Acil Durum ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programlarına da geçiş yapabileceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı Yüksekokulumuza ve Şaphane’mize hayırlı olsun’’ dedi.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphene Meslek Yüksekokuluna yeni “Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı açıldığı bildirildi. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yeni açılan Şaphane Meslek Yüksekokulu Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı’na 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenci alımına izin verildi.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Murat Özalp, yaptığı açıklamada, ’’Şaphane Meslek Yüksekokulumuza kazandırmış olduğumuz Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı’na YÖK tarafından öğrenci alımı (45 kontenjan) kabul edilmiştir.
İş imkânları açısından önemli avantajlara sahip olan bu program mezunları, DGS ile Acil Durum ve Afet Yönetimi, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programlarına da geçiş yapabileceklerdir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Acil Durum ve Afet Yönetimi Programı Yüksekokulumuza ve Şaphane’mize hayırlı olsun’’ dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.