İBT WEB

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ'DAN YENİ YIL MESAJI

Genel 05.01.2021 - 09:38, Güncelleme: 05.01.2021 - 10:41 4170+ kez okundu.
 

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ'DAN YENİ YIL MESAJI

SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ'DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan ULUDAĞ ; ''Dünyayı kuşatan sosyal ve ekonomik hayatın dengesini ve doğal akışını değiştiren zor bir yılı geride bırakmaktayız. Bu yıldan aklımızda kalan ve tarihe kalacak olan, sağlık çalışanlarımızın fedakarlığımızın fedakarlığı, kayıplarımız için duyduğumuz  hüzün ve milletimizin feraseti olacaktır.  Ancak  biliyoruz ki umut ve azim Türk  miletinin  en önemli özelliğidir. Bu inançla, 2021 yılını sağlık, huzur ve refah getirmesini dileriz'' dedi.
SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ'DAN YENİ YIL MESAJI

Başkan ULUDAĞ ;

''Dünyayı kuşatan sosyal ve ekonomik hayatın dengesini ve doğal akışını değiştiren zor bir yılı geride bırakmaktayız. Bu yıldan aklımızda kalan ve tarihe kalacak olan, sağlık çalışanlarımızın fedakarlığımızın fedakarlığı, kayıplarımız için duyduğumuz  hüzün ve milletimizin feraseti olacaktır.  Ancak  biliyoruz ki umut ve azim Türk  miletinin  en önemli özelliğidir. Bu inançla, 2021 yılını sağlık, huzur ve refah getirmesini dileriz'' dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.