İBT WEB

Sarıyer’de aç kalan tilki şehre indi

Genel 09.05.2020 - 06:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2954+ kez okundu.
 

Sarıyer’de aç kalan tilki şehre indi

Sarıyer’de Belgrad Ormanı’nda aç kalan tilki yola indi. Vatandaşların fark ettiği tilki yiyecek aradıktan bir süre sonra ormanın içinde gözden kayboldu. Sarıyer Belgrad Ormanı’nda doğal yaşam alanında tilki aç kalınca yola indi. Ormanda aç kalan tilki Belgrad Ormanı’nda bulunan Hacıosman yokuşuna geldi. Yolda yiyecek arayan tilkiyi vatandaşlar fark etti. Bir süre etrafta gezinen tilki daha sonra tekrar ormana girerek gözden kayboldu.
Sarıyer’de Belgrad Ormanı’nda aç kalan tilki yola indi. Vatandaşların fark ettiği tilki yiyecek aradıktan bir süre sonra ormanın içinde gözden kayboldu.
Sarıyer Belgrad Ormanı’nda doğal yaşam alanında tilki aç kalınca yola indi. Ormanda aç kalan tilki Belgrad Ormanı’nda bulunan Hacıosman yokuşuna geldi. Yolda yiyecek arayan tilkiyi vatandaşlar fark etti. Bir süre etrafta gezinen tilki daha sonra tekrar ormana girerek gözden kayboldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.