İBT WEB

Sason’da grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları başlatıldı

22.08.2020 - 10:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3428+ kez okundu.
 

Sason’da grup köy yolunda asfaltlama çalışmaları başlatıldı

Batman’ın Sason ilçesinde 25 köyü bir birine bağlayan Derince grup köy yolunda alt yapı ve genişletme çalışmalarının bitmesiyle asfalt dökme çalışmalarına başlandı. Sason Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 2019 yılında ihalesi yapılan ve yapımı devam eden Derince grup köy yolu 20 kilometrelik bölümde BSK asfalt kaplama ve sanat yapıları işinde asfalt serimi başlatıldı. Özelikle kış aylarında oluşan heyelan ve çökme nedeniyle sık sık kapanan Derince grup köy yolunda asfaltlama çalışmalarının başlamasıyla yolu kullanan köylülere rahat bir nefes aldırdı.
Batman’ın Sason ilçesinde 25 köyü bir birine bağlayan Derince grup köy yolunda alt yapı ve genişletme çalışmalarının bitmesiyle asfalt dökme çalışmalarına başlandı.
Sason Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından 2019 yılında ihalesi yapılan ve yapımı devam eden Derince grup köy yolu 20 kilometrelik bölümde BSK asfalt kaplama ve sanat yapıları işinde asfalt serimi başlatıldı. Özelikle kış aylarında oluşan heyelan ve çökme nedeniyle sık sık kapanan Derince grup köy yolunda asfaltlama çalışmalarının başlamasıyla yolu kullanan köylülere rahat bir nefes aldırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.