İBT WEB

Seferihisarlılar soğuk kış günlerinde yalnız değil

22.11.2023 - 12:39, Güncelleme: 22.11.2023 - 12:39 283+ kez okundu.
 

Seferihisarlılar soğuk kış günlerinde yalnız değil

Seferihisarlılar soğuk kış günlerinde yalnız değil Kış aylarının gelmesiyle birlikte kolları sıvayan Seferihisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi hanelere ücretsiz yakacak desteği sağlıyor.  Çalışma kapsamında ilçedeki halk kart sahibi vatandaşlara Seferihisar Belediyesi Kültür ve  Sosyal İşler Birimi tarafından, odun ve kömür desteği sağlanmaya başladı. Şu ana kadar yaklaşık 300 haneye destek veren belediye, soba desteği de veriyor.   Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Havaların soğumasıyla gerek vatandaşlarımız gerekse sokaktaki minik dostlarımız için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Hiçbir vatandaşımızın da ısınmayan evi ocağı kalmayacak. Sizler için kollarımızı sıvamaya devam ediyoruz’’ dedi.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Seferihisarlılar soğuk kış günlerinde yalnız değil

Kış aylarının gelmesiyle birlikte kolları sıvayan Seferihisar Belediyesi, ihtiyaç sahibi hanelere ücretsiz yakacak desteği sağlıyor. 

Çalışma kapsamında ilçedeki halk kart sahibi vatandaşlara Seferihisar Belediyesi Kültür ve 
Sosyal İşler Birimi tarafından, odun ve kömür desteği sağlanmaya başladı. Şu ana kadar yaklaşık 300 haneye destek veren belediye, soba desteği de veriyor.
 
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Havaların soğumasıyla gerek vatandaşlarımız gerekse sokaktaki minik dostlarımız için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Hiçbir vatandaşımızın da ısınmayan evi ocağı kalmayacak. Sizler için kollarımızı sıvamaya devam ediyoruz’’ dedi.

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.