İBT WEB

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.01.2022 - 08:19, Güncelleme: 19.01.2022 - 08:19 1410+ kez okundu.
 

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı

Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni sondaj kuyusu açtı. Açılan yeni sondaj, özellikle yaz aylarında etkisini gösteren su sorununu ortadan kaldıracak.   Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 10 litre verime ulaşılan kuyudan alınan numune, test edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezine gönderildi. Test sonucunun olumlu çıkmasının ardından hat bağlantıları yapılacak olan sondaj kuyusu ile özellikle yaz aylarında yaşanan su sorunu ortadan kalkacak.   Muhtar Doğru’dan Başkan Ergün’e Teşekkür Seğirdim Mahalle Muhtarı Ahmet Doğru, Çaltılıçukur bağlısında özellikle yaz aylarında su sorununun yaşandığını belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, bu sorunumuzu ortadan kaldırmak adına yeni bir sondaj kuyusu açtı. Çok da güzel suya ulaşıldı. Bu sondaj ile uzun yıllar su sorunu yaşamayacağımıza inanıyoruz. Yapılan bu çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Seğirdim Mahallesine Yeni Sondaj Kazandırıldı


MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni sondaj kuyusu açtı. Açılan yeni sondaj, özellikle yaz aylarında etkisini gösteren su sorununu ortadan kaldıracak.
 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Akhisar ilçesine bağlı Seğirdim mahallesinin Çaltılıçukur bağlısında yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Saniyede 10 litre verime ulaşılan kuyudan alınan numune, test edilmek üzere İzmir Halk Sağlığı Merkezine gönderildi. Test sonucunun olumlu çıkmasının ardından hat bağlantıları yapılacak olan sondaj kuyusu ile özellikle yaz aylarında yaşanan su sorunu ortadan kalkacak.
 
Muhtar Doğru’dan Başkan Ergün’e Teşekkür
Seğirdim Mahalle Muhtarı Ahmet Doğru, Çaltılıçukur bağlısında özellikle yaz aylarında su sorununun yaşandığını belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğümüz, bu sorunumuzu ortadan kaldırmak adına yeni bir sondaj kuyusu açtı. Çok da güzel suya ulaşıldı. Bu sondaj ile uzun yıllar su sorunu yaşamayacağımıza inanıyoruz. Yapılan bu çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.