İBT WEB

Şehir Tiyatrosu Özel İzleyicilerini Ağırladı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.04.2022 - 13:18, Güncelleme: 04.04.2022 - 13:18 1502+ kez okundu.
 

Şehir Tiyatrosu Özel İzleyicilerini Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV’li özel çocuklar için sahneledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV’li özel çocuklar için sahneledi. Oyun öncesi ‘Otizme kırmızı ışık yak’ sloganı çerçevesinde izleyicilere kırmızı balon dağıtıldı. Sahnelediği birbirinden güzel yetişkin ve çocuk oyunlarıyla Manisalı sanatseverlerle buluşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV Manisa Şubesi’ndeki özel çocuklar için sahneledi. ZİÇEV Psikoloğu Süleyman Yiğit ve aileleri gözetiminde Şehir Tiyatrosu’na gelen özel konuklara, ‘Otizme kırmızı ışık yak’ sloganı çerçevesinde izleyicilere kırmızı balon dağıtıldı. Murat Bakır ve Selim Can Doğancı’nın yönettiği oyunu ilgiyle izleyen özel çocuklar, tiyatro keyfi yaşadılar. Oyunun sonunda özel konuklar, Şehir Tiyatrosu oyuncularıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV’li özel çocuklar için sahneledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV’li özel çocuklar için sahneledi. Oyun öncesi ‘Otizme kırmızı ışık yak’ sloganı çerçevesinde izleyicilere kırmızı balon dağıtıldı.

Sahnelediği birbirinden güzel yetişkin ve çocuk oyunlarıyla Manisalı sanatseverlerle buluşan Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla ‘Kedigiller’ adlı çocuk oyununu ZİÇEV Manisa Şubesi’ndeki özel çocuklar için sahneledi. ZİÇEV Psikoloğu Süleyman Yiğit ve aileleri gözetiminde Şehir Tiyatrosu’na gelen özel konuklara, ‘Otizme kırmızı ışık yak’ sloganı çerçevesinde izleyicilere kırmızı balon dağıtıldı. Murat Bakır ve Selim Can Doğancı’nın yönettiği oyunu ilgiyle izleyen özel çocuklar, tiyatro keyfi yaşadılar. Oyunun sonunda özel konuklar, Şehir Tiyatrosu oyuncularıyla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.