İBT WEB

Şehit Ertuğrul Taciroğulları Ortaokulu’nda LGS heyecanı

Genel 20.06.2020 - 11:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2490+ kez okundu.
 

Şehit Ertuğrul Taciroğulları Ortaokulu’nda LGS heyecanı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde bulunan Şehit Ertuğrul Taciroğulları Ortaokulu’nda da LGS heyecanı yaşandı. Sınava girecek öğrenciler erken saatte okula gelirken, görevliler tarafından öğrenciler dezenfekte edildi ardından maskeleri verildi. Öğrenciler, hijyen ve sosyal mesafeye uygun olarak sınıflara alındı. Öğrenciler sınav salonlarına alınırken, veliler de dışarıda heyecanlı bekleyişe geçti.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde bulunan Şehit Ertuğrul Taciroğulları Ortaokulu’nda da LGS heyecanı yaşandı.
Sınava girecek öğrenciler erken saatte okula gelirken, görevliler tarafından öğrenciler dezenfekte edildi ardından maskeleri verildi. Öğrenciler, hijyen ve sosyal mesafeye uygun olarak sınıflara alındı. Öğrenciler sınav salonlarına alınırken, veliler de dışarıda heyecanlı bekleyişe geçti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.