İBT WEB

Selendili Öğrencilere Bot ve Mont Desteği

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 16.02.2022 - 11:33, Güncelleme: 16.02.2022 - 11:33 1518+ kez okundu.
 

Selendili Öğrencilere Bot ve Mont Desteği

Selendili Öğrencilere Bot ve Mont Desteği

Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere desteğini sürdürüyor. Başkan Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Selendi Çamlıca İlkokulu ve Ortaokulu ile Kazıklı İlkokulu öğrencilerine mont ve bot hediye edildi.   Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde kentin ihtiyacına yönelik dev yatırımları bir bir hayata geçirirken bu süreçte geleceğimizin teminatı olan öğrencileri de unutmuyor. Bu kapsamda Başkan Ergün, Selendi'de Çamlıca İlkokulu ve Ortaokulu ile Kazıklı ilkokulu öğrencilerini hediyeleri ile sevindirdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri aracılığıyla Selendi'ye gönderilen bot ve montlar öğrencilere teslim edildi. Çamlıca İlkokulu Müdürü Murat Erol ve Kazıklı İlkokulu Müdürü Ezgi Zeren, öğrencilere sağlanan destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.  
Selendili Öğrencilere Bot ve Mont Desteği


Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilere desteğini sürdürüyor. Başkan Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Selendi Çamlıca İlkokulu ve Ortaokulu ile Kazıklı İlkokulu öğrencilerine mont ve bot hediye edildi.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, il genelinde kentin ihtiyacına yönelik dev yatırımları bir bir hayata geçirirken bu süreçte geleceğimizin teminatı olan öğrencileri de unutmuyor. Bu kapsamda Başkan Ergün, Selendi'de Çamlıca İlkokulu ve Ortaokulu ile Kazıklı ilkokulu öğrencilerini hediyeleri ile sevindirdi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri aracılığıyla Selendi'ye gönderilen bot ve montlar öğrencilere teslim edildi. Çamlıca İlkokulu Müdürü Murat Erol ve Kazıklı İlkokulu Müdürü Ezgi Zeren, öğrencilere sağlanan destek nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.