İBT WEB

Selendiye Kütüphane Yapılması İçin Harekete Geçildi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 25.03.2021 - 13:54, Güncelleme: 25.03.2021 - 13:54 2803+ kez okundu.
 

Selendiye Kütüphane Yapılması İçin Harekete Geçildi

Selendiye Kütüphane Yapılması İçin Harekete Geçildi

  Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Gençlik Merkezi'nde yapılması planlanan kütüphaneyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere ilçeye ziyarette bulundu.   Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye kazandırdığı Selendi Gençlik Merkezi'ne kütüphane yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Müdür Yardımcısı Seyfettin Onat, hayata geçirilmesi planlanan kütüphane için incelemelerde bulundu. Ziyarette yapımı planlanan kütüphane için değerlendirmeler yapıldı. Daire Başkanı Fırat Özcan ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'de hizmet verdiği eğitim kurumları da ziyaret edildi.  
Selendiye Kütüphane Yapılması İçin Harekete Geçildi


 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi Gençlik Merkezi'nde yapılması planlanan kütüphaneyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere ilçeye ziyarette bulundu.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işbirliğinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye kazandırdığı Selendi Gençlik Merkezi'ne kütüphane yapılması planlanıyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Fırat Özcan, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve Müdür Yardımcısı Seyfettin Onat, hayata geçirilmesi planlanan kütüphane için incelemelerde bulundu. Ziyarette yapımı planlanan kütüphane için değerlendirmeler yapıldı. Daire Başkanı Fırat Özcan ile İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'de hizmet verdiği eğitim kurumları da ziyaret edildi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.