İBT WEB

Selim’de sertifikalı buğday dağıtıldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:57, Güncelleme: 06.04.2022 - 10:54 1303+ kez okundu.
 

Selim’de sertifikalı buğday dağıtıldı

Selim’de sertifikalı buğday dağıtıldı

Selim’de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı buğday dağıtımı yapıldıKars İl Tarım Müdürlüğü tarafından projelendirilen, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kars Valiliği tarafından finanse edilen "Sertifikalı Buğday Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi" ile Selim’de üreticilerine tahsis edilen yüzde 50 hibeli sertifikalı buğday tohumlar, üreticilere ulaştırılmaya başladı.Selim İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Ödül, üreticilere buğday tohumlarını vererek bereketli bir sezon geçirilmesi dileklerinde bulundu.
Selim’de sertifikalı buğday dağıtıldı
Selim’de üreticilere yüzde 50 hibeli sertifikalı buğday dağıtımı yapıldı
Kars İl Tarım Müdürlüğü tarafından projelendirilen, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Kars Valiliği tarafından finanse edilen "Sertifikalı Buğday Üretiminin Yaygınlaştırılması Projesi" ile Selim’de üreticilerine tahsis edilen yüzde 50 hibeli sertifikalı buğday tohumlar, üreticilere ulaştırılmaya başladı.
Selim İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ercan Ödül, üreticilere buğday tohumlarını vererek bereketli bir sezon geçirilmesi dileklerinde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.