İBT WEB

Sen evde kal, Ardahan Belediyesi çalışıyor

Genel 25.05.2020 - 09:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3023+ kez okundu.
 

Sen evde kal, Ardahan Belediyesi çalışıyor

Ardahan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde su arızalarını, yağmur suyu bacaları ve kanalizasyon bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Altyapıda revizyonun yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım çalışmalarını arttıran ekiplerimiz vatandaşa sorunsuz bir bayram geçirtmek için gece gündüz çalışıyor.
Ardahan Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde su arızalarını, yağmur suyu bacaları ve kanalizasyon bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.
Altyapıda revizyonun yanı sıra hat temizliği, kanalizasyon baca temizliği ve menfez yapımı gibi bakım çalışmalarını arttıran ekiplerimiz vatandaşa sorunsuz bir bayram geçirtmek için gece gündüz çalışıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.