İBT WEB

Serdivan’da sokaklara estetik dokunuş

Genel 25.06.2020 - 13:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4187+ kez okundu.
 

Serdivan’da sokaklara estetik dokunuş

Asfalt sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına devam eden Serdivan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi’ndeki sokakları sıcak asfaltla yeniliyor. Çalışmalar kapsamında yol kazıma ve düzeltme işlemleri tamamlanan 4035, 4052 ve Şenlik Sokak araç trafiğine uygun hale getirilerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada asfalt serim işlemlerinin 4036. Sokak’ta devam ettiği belirtilirken, çalışmaların planlama dahilinde sürdürüleceği bildirildi.
Asfalt sezonun başlamasıyla birlikte çalışmalarına devam eden Serdivan Belediyesi, Köprübaşı Mahallesi’ndeki sokakları sıcak asfaltla yeniliyor.
Çalışmalar kapsamında yol kazıma ve düzeltme işlemleri tamamlanan 4035, 4052 ve Şenlik Sokak araç trafiğine uygun hale getirilerek, modern bir görünüme kavuşturuldu. Konu ile ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada asfalt serim işlemlerinin 4036. Sokak’ta devam ettiği belirtilirken, çalışmaların planlama dahilinde sürdürüleceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.