İBT WEB

Sevilen emekli imam mide kanserine yenik düştü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 16:55, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:42 900+ kez okundu.
 

Sevilen emekli imam mide kanserine yenik düştü

Sevilen emekli imam mide kanserine yenik düştü

Kula’da yaklaşık 17 yıl boyunca Mehmet Akif Ersoy Camii’nde görev yaptıktan sonra emekli olan İmam Mehmet Yaman, tedavi gördüğü mide kanserine yenik düştü. Emekli İmam Yaman’ın vefat haberi, Kula’da üzüntüye sebep oldu.Kula’ya bağlı Yeşilyayla ve Konurca mahallelerinde görev yapmasının ardından yaklaşık 17 yıl boyunca Mehmet Akif Ersoy Camii’nde görev yapan emekli imam Mehmet Yaman, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 4 yıldır mücadele ettiği mide kanserine yenik düştü. Sıcakkanlı yaklaşımı ile Kulalılar tarafından oldukça sevilen bir isim olan Yaman’ın vefat haberi, Kula’da büyük üzüntüye sebep oldu.Mide kanserine yenik düşen emekli imam Mehmet Yaman’ın cenazesi, 14 Aralık Çarşamba günü kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Sevilen emekli imam mide kanserine yenik düştü
Kula’da yaklaşık 17 yıl boyunca Mehmet Akif Ersoy Camii’nde görev yaptıktan sonra emekli olan İmam Mehmet Yaman, tedavi gördüğü mide kanserine yenik düştü. Emekli İmam Yaman’ın vefat haberi, Kula’da üzüntüye sebep oldu.
Kula’ya bağlı Yeşilyayla ve Konurca mahallelerinde görev yapmasının ardından yaklaşık 17 yıl boyunca Mehmet Akif Ersoy Camii’nde görev yapan emekli imam Mehmet Yaman, bugün sabah saatlerinde yaklaşık 4 yıldır mücadele ettiği mide kanserine yenik düştü. Sıcakkanlı yaklaşımı ile Kulalılar tarafından oldukça sevilen bir isim olan Yaman’ın vefat haberi, Kula’da büyük üzüntüye sebep oldu.
Mide kanserine yenik düşen emekli imam Mehmet Yaman’ın cenazesi, 14 Aralık Çarşamba günü kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.