İBT WEB

Seyhan Belediyesi Başkanı Akay: "Başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz"

Genel 28.12.2020 - 13:31, Güncelleme: 28.12.2020 - 13:31 2421+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesi Başkanı Akay: "Başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz"

Seyhan Belediyesi Başkanı Akay: "Başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz"

Sportif anlamda önemli hizmetlerin altına imza atan Seyhan Belediyesi'nin, ilçe genelinde belediyeye ait spor tesislerinde gerçekleştirdiği Spor Okulları çalışmaları, pandemi kuralları çerçevesinde titiz bir şekilde devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği destek kamuoyu tarafından takdir gören Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde, öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi. AKAY: BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK DÜŞÜNCESİNDEYİZ Spor Okulları'na ilginin bir hayli fazla olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Adana'mızdan, bugüne kadar Türk sporuna değişik branşlarda çok önemli spor adamları çıktı. Bu okullarımızdan da çıkacağına inanıyoruz. Hentbol, voleybol, basketbol,satranç ve tenis olmak üzere 5  branştaki kurslarımız deneyimli hocalarımız nezaretinde haftanın belirli günleri belediyemize ait spor tesislerimizde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.  Futbol kurslarımıza pandemi nedeniyle ara vermiş bulunmaktayız. Değişik branşlardaki çalışmaların da startını yakın zamanda vereceğiz. Pandemi kurallarına göre çalışmalar yürütülüyor. Çünkü; gençlerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli" dedi. ÜÇ TESİSDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Haftanın belirli günleri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatlerinde gerçekleştirilen spor okulu çalışmaları, Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi, Gürselpaşa Tenis Kortu ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi'nde yapılıyor. ALADAĞ BELEDİYE BAŞKANI AKGEDİK'E ZİYARET Yurt yangını nedeniyle üzüntülerini dile getiren grup, Akgedik'e yardımlaşma duygusuyla ailelerin yanında olduklarını aktardılar. Başkan Akgedik ziyaret ve yardımlaşma nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.  Grup daha sonra Seyhan Belediyesi'nin öncülüğünde hazırlanan yardımların dağıtımı için Yurt yangınında yaşamını yitiren veya yangında yaralanan daha sonra sağlığına kavuşan çocukların ailelerinin bulunduğu Kışlak köyüne geçildi. AİLELERE VE ÇOCUKLARA GIDA, KIYAFET VE MORAL DESTEĞİ Burada Yaşamını yitiren ve Yurt yangınında yaralanan daha sonra sağlığına kavuşan çocukların ihtiyaç sahibi aileleri tek tek ziyaret edildi. Ziyaretlerde Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Atlas Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferda Altundaş ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kaban, bere, atkı gibi Kıyafet ürünleri, Bot, Kırtasiye ürünleri, çanta, Gıda kolisi ve oyuncak dağıtımını gerçekleştirdiler.  Ailelere ve çocuklara moral desteği verdiler. ÇOCUKLARIN RUHSAL GELİŞİMİNE KÜÇÜK KATKI! Seyhan Belediyesi, özellikle çocukların, karınlarını doyurma ve soğuktan koruma dışında ruhsal ve duygusal olarak ta sağlıklı gelişimine katkı vermek amacıyla çalışma yaptı. Seyhan Belediyesinden 2 Sosyolog aile ve çocuklara yönelik gözlem yaptı. Ayrıca Kreş Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğretmenlerin kendi elleriyle yaptığı oyuncaklar da hediye edilerek çocukların, normalde köyde bulunamayan oyuncaklarla, çocukluklarının yaşanmasına katkı sunuldu.
Seyhan Belediyesi Başkanı Akay: "Başarılı sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz"

Sportif anlamda önemli hizmetlerin altına imza atan Seyhan Belediyesi'nin, ilçe genelinde belediyeye ait spor tesislerinde gerçekleştirdiği Spor Okulları " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Spor Okulları çalışmaları, pandemi kuralları çerçevesinde titiz bir şekilde devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği destek kamuoyu tarafından takdir gören Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde, öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

AKAY: BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRMEK DÜŞÜNCESİNDEYİZ

Spor Okulları'na ilginin bir hayli fazla olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay,

"Adana'mızdan, bugüne kadar Türk sporuna değişik branşlarda çok önemli spor adamları çıktı. Bu okullarımızdan da çıkacağına inanıyoruz. Hentbol, voleybol, basketbol,satranç ve tenis olmak üzere 5  branştaki kurslarımız deneyimli hocalarımız nezaretinde haftanın belirli günleri belediyemize ait spor tesislerimizde ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor.  Futbol kurslarımıza pandemi nedeniyle ara vermiş bulunmaktayız. Değişik branşlardaki çalışmaların da startını yakın zamanda vereceğiz. Pandemi kurallarına göre çalışmalar yürütülüyor. Çünkü; gençlerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli"

dedi.

ÜÇ TESİSDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haftanın belirli günleri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatlerinde gerçekleştirilen spor okulu çalışmaları, Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi, Gürselpaşa Tenis Kortu ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi'nde yapılıyor.

ALADAĞ BELEDİYE BAŞKANI AKGEDİK'E ZİYARET

Yurt yangını nedeniyle üzüntülerini dile getiren grup, Akgedik'e yardımlaşma duygusuyla ailelerin yanında olduklarını aktardılar. Başkan Akgedik ziyaret ve yardımlaşma nedeniyle katılımcılara teşekkür etti.  Grup daha sonra Seyhan Belediyesi'nin öncülüğünde hazırlanan yardımların dağıtımı için Yurt yangınında yaşamını yitiren veya yangında yaralanan daha sonra sağlığına kavuşan çocukların ailelerinin bulunduğu Kışlak köyüne geçildi.

AİLELERE VE ÇOCUKLARA GIDA, KIYAFET VE MORAL DESTEĞİ

Burada Yaşamını yitiren ve Yurt yangınında yaralanan daha sonra sağlığına kavuşan çocukların ihtiyaç sahibi aileleri tek tek ziyaret edildi. Ziyaretlerde Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Rukiye Çinkılıç, Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar, Atlas Yardımlaşma Derneği Başkanı Ferda Altundaş ile Yönetim Kurulu üyeleri, Kaban, bere, atkı gibi Kıyafet ürünleri, Bot, Kırtasiye ürünleri, çanta, Gıda kolisi ve oyuncak dağıtımını gerçekleştirdiler.  Ailelere ve çocuklara moral desteği verdiler.

ÇOCUKLARIN RUHSAL GELİŞİMİNE KÜÇÜK KATKI!

Seyhan Belediyesi, özellikle çocukların, karınlarını doyurma ve soğuktan koruma dışında ruhsal ve duygusal olarak ta sağlıklı gelişimine katkı vermek amacıyla çalışma yaptı. Seyhan Belediyesinden 2 Sosyolog aile ve çocuklara yönelik gözlem yaptı. Ayrıca Kreş Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğretmenlerin kendi elleriyle yaptığı oyuncaklar da hediye edilerek çocukların, normalde köyde bulunamayan oyuncaklarla, çocukluklarının yaşanmasına katkı sunuldu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.