İBT WEB

Siirt’te bir evin damında çıkan yangın korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 11:33, Güncelleme: 12.12.2022 - 11:26 874+ kez okundu.
 

Siirt’te bir evin damında çıkan yangın korkuttu

Siirt’te bir evin damında çıkan yangın korkuttu

Siirt’te bir evin damında bulunan odunlukta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe neden oldu.Edinilen bilgiye göre yangın, kent merkezi Sakarya Mahallesi Süveyka Meydanında bir evinde damında meydana geldi. Ahmet Göktaş’a ait evin damında bulunan pamuk balyası ve ceviz kabukları henüz bilinmeyen nedenle alev alarak yandı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucunda söndürüldü. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, evin damında maddi hasar meydana geldi.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Siirt’te bir evin damında çıkan yangın korkuttu
Siirt’te bir evin damında bulunan odunlukta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın paniğe neden oldu.
Edinilen bilgiye göre yangın, kent merkezi Sakarya Mahallesi Süveyka Meydanında bir evinde damında meydana geldi. Ahmet Göktaş’a ait evin damında bulunan pamuk balyası ve ceviz kabukları henüz bilinmeyen nedenle alev alarak yandı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın itfaiye ekiplerince uzun uğraşlar sonucunda söndürüldü. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, evin damında maddi hasar meydana geldi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.