İBT WEB

Siirt’te dev Türk bayrakları dalgandı

30.08.2020 - 09:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4595+ kez okundu.
 

Siirt’te dev Türk bayrakları dalgandı

Siirt’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümü nedeniyle kentin birçok yerinde dev Türk bayrakları dalgalandı. 30 Ağustos Zafer Bayramının 98’inci yıl dönümü nedeni ile Siirt’te etkinlikler yapıldı. Etkinlikler kapsamında kentin belirli yerlerine asılan dev Türk bayrakları, şehrin birçok yerinden görüldü. Farklı noktalara asılan Türk bayrakları, esnaf ve vatandaşları memnun etti.
Siirt’te 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümü nedeniyle kentin birçok yerinde dev Türk bayrakları dalgalandı.
30 Ağustos Zafer Bayramının 98’inci yıl dönümü nedeni ile Siirt’te etkinlikler yapıldı. Etkinlikler kapsamında kentin belirli yerlerine asılan dev Türk bayrakları, şehrin birçok yerinden görüldü. Farklı noktalara asılan Türk bayrakları, esnaf ve vatandaşları memnun etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.