İBT WEB

Siirt’te hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şahıstan 1’i tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:22, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:00 1183+ kez okundu.
 

Siirt’te hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şahıstan 1’i tutuklandı

Siirt’te hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şahıstan 1’i tutuklandı

Siirt’te bir işyerinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 1’si serbest kalırken 1 şahısta tutuklandı.Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamada, “Kent merkezi Doğan Mahallesi Abdurrahman Kavak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin ön kısmına bırakılan 2 adet güneş enerjisi sehpasının çalınması konusu ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmalarda konuyu gerçekleştiren şahısların M.P. ve Y.S. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, M.P., Y.S. ve suç eşyası satın alan B.E. isimli şahıs gözaltına alınmıştır, çıkarıldıkları adli mercilerce, Y.S., B.E. isimli şahıslar serbest bırakılmış, M.P. isimli şahıs ise tutuklanmıştır” denildi.
Siirt’te hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 şahıstan 1’i tutuklandı
Siirt’te bir işyerinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen 2 yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan 1’si serbest kalırken 1 şahısta tutuklandı.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince asayiş olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Açıklamada, “Kent merkezi Doğan Mahallesi Abdurrahman Kavak Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin ön kısmına bırakılan 2 adet güneş enerjisi sehpasının çalınması konusu ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yapılan kamera destekli çalışmalarda konuyu gerçekleştiren şahısların M.P. ve Y.S. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, M.P., Y.S. ve suç eşyası satın alan B.E. isimli şahıs gözaltına alınmıştır, çıkarıldıkları adli mercilerce, Y.S., B.E. isimli şahıslar serbest bırakılmış, M.P. isimli şahıs ise tutuklanmıştır” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.