İBT WEB

Simav Belediyesi akıllı vezne sayısını artırdı

24.09.2020 - 07:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3215+ kez okundu.
 

Simav Belediyesi akıllı vezne sayısını artırdı

Kütahya’nın Simav ilçesinin Muradınlar Mahallesi ile TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşlar, Sağlık Ocağı’nın önüne yerleştirilen akıllı vezne den, belediyeye gitmeden işlemlerini yapabilecekler. Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Muradınlar mahallesinde ikincisi hizmete sunulan akıllı vezneden, ilerleyen zamanlarda ilçenin farklı noktalarına da kurulacağını belirtti. Başkan Biçer, “Muradınlar mahallesindeki vatandaşlarımız daha kolay bir şekilde, nakit, banka ve kredi kartı ile su, jeotermal kontör yükleme, fatura ve borç ödeme işlemlerini akıllı vezneden yapabileceklerdir. Hayırlı olsun” dedi.
Kütahya’nın Simav ilçesinin Muradınlar Mahallesi ile TOKİ bölgesinde yaşayan vatandaşlar, Sağlık Ocağı’nın önüne yerleştirilen akıllı vezne den, belediyeye gitmeden işlemlerini yapabilecekler.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Muradınlar mahallesinde ikincisi hizmete sunulan akıllı vezneden,
ilerleyen zamanlarda ilçenin farklı noktalarına da kurulacağını belirtti. Başkan Biçer, “Muradınlar mahallesindeki vatandaşlarımız daha kolay bir şekilde, nakit, banka ve kredi kartı ile su, jeotermal kontör yükleme, fatura ve borç ödeme işlemlerini akıllı vezneden yapabileceklerdir. Hayırlı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.