İBT WEB

Simav’da bayanlara sohbet programı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:44, Güncelleme: 05.04.2022 - 10:59 1390+ kez okundu.
 

Simav’da bayanlara sohbet programı

Simav’da bayanlara sohbet programı

Simav İlçe Müftülüğümüze bağlı Koyunoba Kuran Kursunda mukabele öncesi bayanlara yönelik sohbet programı düzenlendiği bildirildi.İlçe Vaizi Zeynep Öztürk’ün "Ramazan ve Hayatımıza Yansımaları" konulu vaazının yanı sıra, Kur’an Kursu öğreticilerinden ziyarete katılan, Zeliha Altındağ, Kadriye Çakmak’ın Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve söyledikleri ilahilerde devam eden program, dua ile sona erdi.
Simav’da bayanlara sohbet programı
Simav İlçe Müftülüğümüze bağlı Koyunoba Kuran Kursunda mukabele öncesi bayanlara yönelik sohbet programı düzenlendiği bildirildi.
İlçe Vaizi Zeynep Öztürk’ün "Ramazan ve Hayatımıza Yansımaları" konulu vaazının yanı sıra, Kur’an Kursu öğreticilerinden ziyarete katılan, Zeliha Altındağ, Kadriye Çakmak’ın Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve söyledikleri ilahilerde devam eden program, dua ile sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.