İBT WEB

Simv’da yol bakım çalışmaları

Genel 13.05.2020 - 08:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2661+ kez okundu.
 

Simv’da yol bakım çalışmaları

Kütahya’nın Simav ilçesinde, devam eden doğalgaz alt yapı çalışmalarında bozulan yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğalgaz boru hattının geçtiği ana arterlerde çalışma sürdürürken Belediye Başkanı Adil Biçer ve Başkan Yardımcısı Fatih Kalay çalışmaları yerinde inceledi. Başkanı Biçer, “İlçemizde yapı çalışmaları devam eden doğalgaz ana boru hattının geçtiği Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesinde taş döşeme işlerine başladık. Şehir merkezindeki ana arterlerde yol bakım ve onarım çalışmalarımızda, sabır gösterip destek olan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Kütahya’nın Simav ilçesinde, devam eden doğalgaz alt yapı çalışmalarında bozulan yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, doğalgaz boru hattının geçtiği ana arterlerde çalışma sürdürürken Belediye Başkanı Adil Biçer ve Başkan Yardımcısı Fatih Kalay çalışmaları yerinde inceledi.
Başkanı Biçer, “İlçemizde yapı çalışmaları devam eden doğalgaz ana boru hattının geçtiği Atatürk Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesinde taş döşeme işlerine başladık. Şehir merkezindeki ana arterlerde yol bakım ve onarım çalışmalarımızda, sabır gösterip destek olan esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.