İBT WEB

SİNEMA EMEKÇİLERİ EXPO ALANINI İNCELEDİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 15.12.2021 - 16:38, Güncelleme: 15.12.2021 - 16:38 1484+ kez okundu.
 

SİNEMA EMEKÇİLERİ EXPO ALANINI İNCELEDİ

SİNEMA EMEKÇİLERİ EXPO ALANINI İNCELEDİ

9 Uluslararası Antakya Film Festivali için şehir dışından Hatay’a gelen konuklar, EXPO’21 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanını ziyaret etti. Bu yıl Expo tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan festival için şehre gelen sinema emekçileri, alanı ve devam eden çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu. EXPO 2021 Hatay yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette konuklar hem Antakya hem İskenderun bölgesindeki hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi aldı.  
SİNEMA EMEKÇİLERİ EXPO ALANINI İNCELEDİ


9 Uluslararası Antakya Film Festivali için şehir dışından Hatay’a gelen konuklar, EXPO’21 Hatay’ın Antakya-Defne bölgesindeki alanını ziyaret etti. Bu yıl Expo tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan festival için şehre gelen sinema emekçileri, alanı ve
devam eden çalışmaları yakından inceleme fırsatı buldu. EXPO 2021 Hatay yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette konuklar hem Antakya hem İskenderun bölgesindeki hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.