İBT WEB

Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2022 - 16:55, Güncelleme: 13.12.2022 - 16:22 2000+ kez okundu.
 

Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzcespor’un maçlarını daha sağlıklı, nezih ve futbola elverişli bir alanda daha fazla taraftarı ile bütünleşerek oynanabilmesi için yapılan Şıralık Stadından deprem sonrasında durdurulan çalışmalar yeniden başladı.Başkan Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda şehrin güneyinde Şıralık mahallesinde yapımı devam eden ve Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stat da deprem sonrası verilen aranın ardından çalışmalar tekrar başladı.Gölyaka merkez üssü 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından zorunlu olarak duran Şıralık Yedek Stat inşaatında beton döküm çalışmaları yeniden başlatıldı. Maraton Tribünü için bin 750 metrekarelik alanda beton döküm ve demir bağlama işinin 10 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.Şehir stadından taşınan tribünlerle birlikte Şıralık yedek tribünü 7 bin 200 kişilik stadyum haline gelecek.
Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı
DÜZCE(İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzcespor’un maçlarını daha sağlıklı, nezih ve futbola elverişli bir alanda daha fazla taraftarı ile bütünleşerek oynanabilmesi için yapılan Şıralık Stadından deprem sonrasında durdurulan çalışmalar yeniden başladı.
Başkan Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda şehrin güneyinde Şıralık mahallesinde yapımı devam eden ve Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stat da deprem sonrası verilen aranın ardından çalışmalar tekrar başladı.
Gölyaka merkez üssü 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından zorunlu olarak duran Şıralık Yedek Stat inşaatında beton döküm çalışmaları yeniden başlatıldı. Maraton Tribünü için bin 750 metrekarelik alanda beton döküm ve demir bağlama işinin 10 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.
Şehir stadından taşınan tribünlerle birlikte Şıralık yedek tribünü 7 bin 200 kişilik stadyum haline gelecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.