İBT WEB

Sıramı bekleyeceğim

Sağlık (MBH) - Mersin Blok Haber | 12.02.2021 - 13:06, Güncelleme: 02.03.2021 - 09:59 3104+ kez okundu.
 

Sıramı bekleyeceğim

Koronavirüs aşısı yaptırmak için vatandaş gibi sıramı bekleyeceğim diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

EŞİ İLE BİRLİKTE YAPTIRDI Bugün Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, aşı olduğu anlara ait kareleri paylaşarak şu notu paylaştı: "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum." "DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM" Bu gelişme sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçdaroğlu ve eşine teşekkür edip şu paylaşımı yaptı: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na aşı kampanyamıza verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız aşılanana kadar çalışacağız." DİĞER LİDERLER AŞININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI Bakan Koca'nın davetiyle geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüs aşısını yaptırmıştı. Dün ise Cumhurbaşkanı ve Bahçeli, korona aşısının ikinci dozunu yaptırdıklarını açıkladı.
Koronavirüs aşısı yaptırmak için vatandaş gibi sıramı bekleyeceğim diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Son Dakika! CHP Genel Başkanı  <a href=Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" src="https://foto.haberler.com/haber/2021/02/12/son-dakika-chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-13922782_6186_m.jpg" style="border:0px; box-sizing:border-box; list-style:none; margin:0px; max-width:640px; padding:0px" title="Son Dakika! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" />

EŞİ İLE BİRLİKTE YAPTIRDI

Bugün Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, aşı olduğu anlara ait kareleri paylaşarak şu notu paylaştı: "Sıramız geldi ve eşim Selvi Hanım ile birlikte, Aile Hekimimizde Covid-19 aşımızı yaptırdık. Tüm vatandaşlarımıza bir an önce güvenli bir şekilde aşılarının yapılmasını ve bu salgının son bulmasını diliyorum."

"DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bu gelişme sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçdaroğlu ve eşine teşekkür edip şu paylaşımı yaptı: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na aşı kampanyamıza verdiği destek için çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız aşılanana kadar çalışacağız."

Son Dakika! 'Sıramı bekleyeceğim' diyen  <a href=Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" src="https://foto.haberler.com/haber/2021/02/12/son-dakika-sirami-bekleyecegim-diyen-13922782_854_m.jpg" style="border:0px; box-sizing:border-box; list-style:none; margin:0px; max-width:640px; padding:0px" title="Son Dakika! 'Sıramı bekleyeceğim' diyen Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" />

DİĞER LİDERLER AŞININ İKİNCİ DOZUNU YAPTIRDI

Bakan Koca'nın davetiyle geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener koronavirüs aşısını yaptırmıştı. Dün ise Cumhurbaşkanı ve Bahçeli, korona aşısının ikinci dozunu yaptırdıklarını açıkladı.

Son Dakika! 'Sıramı bekleyeceğim' diyen  <a href=Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" class="imgekcl lazyload meta" src="https://foto.haberler.com/haber/2021/02/12/son-dakika-asi-icin-sirami-bekleyecegim-diyen-13922782_9600_o.jpg" style="border:0px; box-sizing:border-box; height:428px; list-style:none; margin:0px; max-width:640px; padding:0px; width:640px" title="Son Dakika! 'Sıramı bekleyeceğim' diyen Kılıçdaroğlu koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı" />

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.