İBT WEB

Şırnak’ta ilk bal hasadı Kel Mehmet Dağlarında yapıldı

18.08.2020 - 10:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3847+ kez okundu.
 

Şırnak’ta ilk bal hasadı Kel Mehmet Dağlarında yapıldı

Şırnakın Uludere ilçesindeki Kel Mehmet Dağlarında konaklayan arıcılar ilk bal hasadını aldı. Uludere’de ilk bal hasadı Kel Mehmet Dağlarında yapıldı. Kaliteli bal hasadı yaptıkların söyleyen arıclar bölge güvenliğinin sağlanmasıyla arılarını Kel Mehmet Dağlarına götürdüklerini ve bu yıl yüzlerinin güldüğünü dile getirdi. 30 yılıdır arıcılık yapan Adil Babat, "Coğrafyamız arı yetiştiriciliği için çok uygun bir coğrafya. Bal kalitesi anzer ile eş değer olan olan Kel Mehmet Dağlarına getirdik arılarımızı. Hayırlısıyla Uludere’deki ilk bal hasadımızı da Kel Mehmet Dağlarında yaptık" dedi.
Şırnakın Uludere ilçesindeki Kel Mehmet Dağlarında konaklayan arıcılar ilk bal hasadını aldı.
Uludere’de ilk bal hasadı Kel Mehmet Dağlarında yapıldı. Kaliteli bal hasadı yaptıkların söyleyen arıclar bölge güvenliğinin sağlanmasıyla arılarını Kel Mehmet Dağlarına götürdüklerini ve bu yıl yüzlerinin güldüğünü dile getirdi. 30 yılıdır arıcılık yapan Adil Babat, "Coğrafyamız arı yetiştiriciliği için çok uygun bir coğrafya. Bal kalitesi anzer ile eş değer olan olan Kel Mehmet Dağlarına getirdik arılarımızı. Hayırlısıyla Uludere’deki ilk bal hasadımızı da Kel Mehmet Dağlarında yaptık" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.