İBT WEB

Sivasspor, Kayseri maçına moralli hazırlanıyor

Siyaset 05.10.2020 - 17:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2497+ kez okundu.
 

Sivasspor, Kayseri maçına moralli hazırlanıyor

DG Sivasspor, bugün akşam yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti. Süper Lig 2020-2021 sezonunun 5. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı günün ikinci çalışmasıyla sürdürdü. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Yiğidolar, son bölümde ise çift kale maç yaptı. Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı tek antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek. Kayserispor ile Sivasspor, 17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu’nda karşılaşacak.
DG Sivasspor, bugün akşam yaptığı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarına devam etti.
Süper Lig 2020-2021 sezonunun 5. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını bugün yaptığı günün ikinci çalışmasıyla sürdürdü.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Ardından pas çalışması yapan Yiğidolar, son bölümde ise çift kale maç yaptı.
Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı tek antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına devam edecek.
Kayserispor ile Sivasspor, 17 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu’nda karşılaşacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.