İBT WEB

Sivasspor’dan rakiplerine mesaj!

Siyaset 02.10.2020 - 14:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2424+ kez okundu.
 

Sivasspor’dan rakiplerine mesaj!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Villarreal, Qarabağ ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşen DG Sivasspor Kulübü, sosyal medya hesabından rakiplerine mesaj gönderdi. UEFA Avrupa Ligi’nde grup kuraları bugün çekildi. Tek temsilcimiz Sivasspor, I Grubu’nda Villarreal, Qarabağ ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı kulüp sosyal medya hesabından UEFA maçlarında oynayacağı rakiplerine atıfta bulundu. Sosyal medya hesaplarından yayınlanan paylaşımda İngilizce olarak, “Merhaba, yakında görüşürüz. Villarreal, Qarabağ FK ve Maccabi Tel Aviv” notunu yazdı. Paylaşım kısa sürede yüzlerce etkileşim topladı.
UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Villarreal, Qarabağ ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşen DG Sivasspor Kulübü, sosyal medya hesabından rakiplerine mesaj gönderdi.
UEFA Avrupa Ligi’nde grup kuraları bugün çekildi. Tek temsilcimiz Sivasspor, I Grubu’nda Villarreal, Qarabağ ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı kulüp sosyal medya hesabından UEFA maçlarında oynayacağı rakiplerine atıfta bulundu.
Sosyal medya hesaplarından yayınlanan paylaşımda İngilizce olarak, “Merhaba, yakında görüşürüz. Villarreal, Qarabağ FK ve Maccabi Tel Aviv” notunu yazdı. Paylaşım kısa sürede yüzlerce etkileşim topladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.