İBT WEB

Siverek’te Çanakkale Zaferi programına katılanlara üzüm hoşafı dağıtıldı

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.03.2022 - 13:56, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:45 2235+ kez okundu.
 

Siverek’te Çanakkale Zaferi programına katılanlara üzüm hoşafı dağıtıldı

Siverek’te Çanakkale Zaferi programına katılanlara üzüm hoşafı dağıtıldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi.Siverek Şehitliğinde yapılan anma programında, anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şehitlikte bulunan kabirlere karanfiller konuldu. Daha sonra ilçe müftüsü tarafından dualar okundu. Çanakkale şehitlerinin kabirlerinden alınan toprak, katılımcılara dağıtıldı.İlçede ikinci anma programı, Siverek Kültür Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Çanakkale savunmasında çarpışarak şehit olan, şehitlerin kabirlerinden alınan toprak, protokolde bulunan katılımcılara taktim edildi.Anma programına katılanlara üzüm hoşafı ikram edildiİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Çanakkale’de savaşan askerlerin yemek menüsünde bulunan üzüm hoşafı, programa katılanlara ikram edildi. Program, Çanakkale’nin anlam ve önemini anlatan türkü, tiyatro, şiir etkinlikleri ile son buldu.
Siverek’te Çanakkale Zaferi programına katılanlara üzüm hoşafı dağıtıldı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen programa katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi.
Siverek Şehitliğinde yapılan anma programında, anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, şehitlikte bulunan kabirlere karanfiller konuldu. Daha sonra ilçe müftüsü tarafından dualar okundu. Çanakkale şehitlerinin kabirlerinden alınan toprak, katılımcılara dağıtıldı.
İlçede ikinci anma programı, Siverek Kültür Merkezinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlendi. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, Çanakkale savunmasında çarpışarak şehit olan, şehitlerin kabirlerinden alınan toprak, protokolde bulunan katılımcılara taktim edildi.

Anma programına katılanlara üzüm hoşafı ikram edildi
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Çanakkale’de savaşan askerlerin yemek menüsünde bulunan üzüm hoşafı, programa katılanlara ikram edildi. Program, Çanakkale’nin anlam ve önemini anlatan türkü, tiyatro, şiir etkinlikleri ile son buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.