İBT WEB

Soğuk havada sokak hayvanları aç kalmıyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2022 - 10:16, Güncelleme: 12.03.2022 - 10:09 8315+ kez okundu.
 

Soğuk havada sokak hayvanları aç kalmıyor

Soğuk havada sokak hayvanları aç kalmıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışında sokak hayvanlarını unutmayarak 4 ton kuru mama dağıttı.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışında tüm ekipleriyle birlikte mesai harcarken bir yandan da sokaktaki hayvanları unutmuyor. Sağlık ve sosyal hizmetler dairesi başkanlığı ekipleri, soğuk havada yemek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için harekete geçti. Sokak hayvanlarının kış şartlarında aç kalmaması için gayret gösteren büyükşehir, bu konuda büyük hassasiyet gösteren hayvan severler ve derneklerle gönül birliği yapıyor. Kar yağışı haberinin alınmasıyla birlikte büyükşehir tarafından yerel hayvan gönüllüsü kartı olan hayvan severlere 4 ton kuru mama dağıtıldı. Ayrıca büyükşehir ekipleri her gün kent genelindeki 55 ayrı noktada mama dağıtımına devam ediyor.
Soğuk havada sokak hayvanları aç kalmıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışında sokak hayvanlarını unutmayarak 4 ton kuru mama dağıttı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yoğun kar yağışında tüm ekipleriyle birlikte mesai harcarken bir yandan da sokaktaki hayvanları unutmuyor. Sağlık ve sosyal hizmetler dairesi başkanlığı ekipleri, soğuk havada yemek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için harekete geçti. Sokak hayvanlarının kış şartlarında aç kalmaması için gayret gösteren büyükşehir, bu konuda büyük hassasiyet gösteren hayvan severler ve derneklerle gönül birliği yapıyor. Kar yağışı haberinin alınmasıyla birlikte büyükşehir tarafından yerel hayvan gönüllüsü kartı olan hayvan severlere 4 ton kuru mama dağıtıldı. Ayrıca büyükşehir ekipleri her gün kent genelindeki 55 ayrı noktada mama dağıtımına devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.