İBT WEB

Söke’de 5 dönüm makilik alan yangında zarar gördü

17.06.2020 - 12:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3564+ kez okundu.
 

Söke’de 5 dönüm makilik alan yangında zarar gördü

Aydın’ın Söke ilçesinde makilik alanda meydana gelen yangında 5 dönüm alan zarar gördü. Edinilen bilgiye göre, "Konak Mahallesi Abalaki mevkiindeki makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Orman işletme Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi. Yaklaşık 5 dönümlük alanda etkili olan yangın söndürülürken, 5 dönüm makilik alandaki zeytin ağaçları da zarar gördü. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Aydın’ın Söke ilçesinde makilik alanda meydana gelen yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
Edinilen bilgiye göre, "Konak Mahallesi Abalaki mevkiindeki makilik alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Orman işletme Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı ekipler sevk edildi. Yaklaşık 5 dönümlük alanda etkili olan yangın söndürülürken, 5 dönüm makilik alandaki zeytin ağaçları da zarar gördü.
Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.